Hvad sker der på Kruts?
  

Siden Kruts Karport åbnede første gang, er der næsten ikke den aktivitet der ikke er blevet prøvet af i de hyggelige lokaler på Øster Farimagsgade.

Cafeens beliggenhed i hjertet af København, det store udvalg af kaffe, the og whiskies og ikke mindst det søde og oplagte personale indbyder til mange former for aktiviteter. Blandt de mest almindelige er whiskysmagninger, foredrag og levende musik som f.eks Jazz Festival.

Vi afholder jævnligt whiskysmagninger på Kruts Karport - også gerne på opfordring fra dig.
Eksempelvis er der mange, der planlægger en whiskysmagning som en del af en polterabend - kontakt os, så finder vi en løsning.

Som et led i en større fest er det altid spændende at have en whiskyevent med i programmet. Vi har således ved flere lejligheder stillet op med en whiskybar, lavet korte, men underholdende præsentationer af f.eks. to markant forskellige whiskyer, eventuelt rundet af med en sjov skotsk skål, eller vi har blot afholdt en af vores velkendte smagninger.

Ønsker du at holde et arrangement for dit firma eller en flok venner, kan vi kontaktes for tilbud på e-mail: krutskarport@gmail.com eller på tlf.: 35 26 86 38

 

 © 2015 Kruts Karport, dele citeret fra andre hjemmesider