Polterabend
Whiskysmagninger er gået hen og blevet et populært indslag i seriøse polterabend-arrangementer. Vi har flere muligheder for at gøre lige netop jeres polterabend til en uforglemmelig aften.

"Den store tur"
En whiskysmagning med et superforedrag.
I har sikkert meget blandet smag og viden om whisky, så her vil vi foreslå en tur Skotland rundt. Til en sådan tur vælger vi 5 fremragende single malts, som tilsammen dækker hele det brede smagsspektrum der er indenfor netop skotsk whisky. Vi går her uden om alle de gængse aftapninger, og mærker således at der også er noget for de af jer, der kender en del til whisky i forvejen. Foredraget er underholdende og særdeles informativt.

"Gør det selv turen"
Her er der tale om en whiskysmagning, hvor i - efter vores anvisninger - holder jeres egen whiskysmagning.
Her vil det typisk være den kommende gom eller brud, der bliver udpeget til at være foredragsholder. Det er nemlig sådan, at aftenens hovedperson lige netop har været på studietur i Skotland - dog uden selv at vide det... Han eller hun guider derefter jer andre igennem denne smagning (ved hjælp af en tekst i får udleveret af personalet). I får hver 5 gode single malts, som tilsammen dækker det brede smagsspektrum indenfor skotsk whisky. I får her på en underholdende og uforpligtende måde serveret en passende portion whisky-viden. Sæt en god time af til dette sjove arrangement. Kontakt os i forvejen, så vi kan booke jer ind i kalenderen. Vi vil så være klar med den helt store opdækning når i kommer.

"En tur på hylderne"
Har I et godt kendskab til whisky i forvejen, eller vil I blot nyde nogle enkelte whiskyer efter jeres egen smag, så kan vi i fællesskab på forhånd udvælge de whiskyer I ønsker. Vi kan herefter sørge for, at der ligger lidt skriftligt materiale om hver enkelt whisky til jer i baren. I kan således nyde de udvalgte dråber i ro og mag.

Pris: efter aftale.
 

 © 2015 Kruts Karport, dele citeret fra andre hjemmesider